Loading...

Trailer

  • Zeher
  • Inspektoria e policise Sonia mehra eshte e martuar me Siddharth-in dhe te dy punojne ne forcat e policise.Ata kane nje mardhenie te mire deri ne castin kur ne jetet e tyre futet Anna Verghese qellimi i te ciles eshte te joshe siddharth-in dhe ti marr parate te cilat ai i kishte sekuestruar gjate nje operacioni antidroge.
  • Thriller
  • Sameer Kochhar, Udita Goswami, Shamita Shetty, Emraan Hashmi
  • 32,051 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente