Loading...

Trailer

  • Vedam
  • Cable Raju eshte nje puntor kabllor , Saroja eshte nje prostitute , Ramulu eshte nje borxhli nga Sircilla , Vivek Chakravarthy eshte nje rokstar i ardhshem , Raheemuddin Quresh eshte nje mysliman nga Hyderabad. Historite e ketyre personazheve perfshihen dhe behen nje.
  • Drame, Krim, Aksion
  • Anushka Shetty, Allu Arjun
  • 58,405 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente