Loading...

Trailer

  • Raja Rani
  • John dhe Regina jane detyruar te martohen me njeri tjetrin dhe kjo ju ka sjelle nje jete me probleme pasi ato nuk mund te harrojne te shkuaren e tyre. Gjerat marrin kthese kur ato mesojne tragjedite qe u kane ndodhur ne te shkuaren njeri tjetrit.
  • Komedi, Drame, Romance
  • Jai, Arya, Nayanthara
  • 17,015 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente