Loading...

Trailer

  • Pokiri
  • Pandu eshte nje vrases me pagese dhe do pranoj cdo oferte nese shuma qe i ofrohet eshte e mire.Policia e do ate epr informacion ndersa kriminelet duan qe ai tu mbyll gojen kundershtareve.Askush nuk e njeh ate.Vetem pandu e di identitetij e tij te vertete dhe nuk ka plan qe tia tregoj njeriu.
  • Aksion
  • Mahesh Babu, Ileana, Prakash Raj
  • 44,505 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente