Loading...

Trailer

  • Patel Ki Punjabi Shaadi
  • Nje komedi e cila tregon per dy familje nje nga Gujarati dhe tjetra nga Punjabi si dhe perplasjen ndermjet dy kulturave te ndryshme.
  • Komedi
  • Rishi Kapoor, Paresh Rawal, Vir Das
  • 10,473 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente