Loading...

Trailer

  • One 2 Ka 4
  • Javed dhe Ajay jane pjestare te forcave policore qe luftojne trafikun e droges. Qellimi i tyre kryesor eshte arrestimi i famekeqit KKV. Pas shume perpjekjesh ato arrijne ta arrestojne po KVV me lidhjet e tij te forta del i pafajshem ne gjygj. Ketu fillon drama ,tragjedia,lufta dhe sigurisht dashuria.
  • Drame, Komedi, Aksion
  • Dilip Joshi, Nirmal Pandey, Jackie Shroff, Juhi Chawla, Shah Rukh Khan
  • 53,689 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente