Loading...

Trailer

  • Masss
  • Pas nje aksidenti qe i rezikoi jeten , nje person zbulon se mund te komunikoj me te vdekurit dhe duhet te vendose nese do te veproje sipas keshillave te tyre.
  • Horror, Komedi
  • Parthiban, Suriya, Nayanthara
  • 34,317 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente