Loading...

Trailer

  • Lekar Hum Deewana Dil
  • Historia Dinoo dhe Karishma te cilet martohen ne Goa dhe largohen per ne pjeset e brendeshme te Indise pasi kane frike se prinderit e vajzes do ta martojne me nje djal tjeter.
  • Komedi, Romance
  • Armaan Jain, Deeksha Seth, Nikita Dutta
  • 32,960 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente