Loading...

Trailer

  • Guru
  • Nje guru eshte deshmitar i nje vrasje dhe bie pre e nje skandali.Ai kthehet ne fshat qe ti shmanget skandalit por zbulon se disa persona duan ta prishin fashatin dhe te ndertojne nje qytet te madh dhe se vrasja qe ai ishte deshmitar ka te bej me kete.
  • Aksion, Drame
  • Jyoti Chandekar, Ankush Chaudhari, Urmila Kothare
  • 20,046 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente